Մսով ռուլետ՝ լավաշով. հյուրերը կխնդրեն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Մսով ռուլետ՝ լավաշով. հյուրերը կխնդրեն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Հայկական լավաշ – 2 հատ
  2. Աղացած հավ – 800 գ
  3. Սոխ – 2 հատ
  4. Լոլիկ – 2 հատ
  5. Բնական յոգուրտ – 500 գ
  6. Տոմատի մածուկ – 1 ճ/գ
  7. Պանիր – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել, համեմել աղով և պղպեղով, լոլիկներն օղակաձև կտրատել, պանիրն անցկացնել քերիչով, յոգուրտը և տոմատի մածուկը խառնել:
  2. Լավաշի շերտերը դնել իրար վրա, զանգվածը տարածել, ամբողջը պատել սոուսով, դնել լոլիկի շերտերը, քերած պանիր շաղ տալ:
  3. Ռուլետ փաթաթել և դնել տապակի վրա:
  4. Պատրաստի ռուլետը կրկին պատել սոուսով և լոլիկի շերտեր դնել:
  5. Թխել 200 աստիճան ջեռոցում՝ 40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը