Բաղադրիչներ
- Հայկական լավաշ – 2 հատ
- Աղացած հավ – 800 գ
- Սոխ – 2 հատ
- Լոլիկ – 2 հատ
- Բնական յոգուրտ – 500 գ
- Տոմատի մածուկ – 1 ճ/գ
- Պանիր – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
- Սոխը մանր կտրատել, համեմել աղով և պղպեղով, լոլիկներն օղակաձև կտրատել, պանիրն անցկացնել քերիչով, յոգուրտը և տոմատի մածուկը խառնել:
- Լավաշի շերտերը դնել իրար վրա, զանգվածը տարածել, ամբողջը պատել սոուսով, դնել լոլիկի շերտերը, քերած պանիր շաղ տալ:
- Ռուլետ փաթաթել և դնել տապակի վրա:
- Պատրաստի ռուլետը կրկին պատել սոուսով և լոլիկի շերտեր դնել:
- Թխել 200 աստիճան ջեռոցում՝ 40 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը