Ձեր կյանքի ամենավառ նախաճաշը
Advertisement 1000 x 90

Ձեր կյանքի ամենավառ նախաճաշը

Բաղադրիչներ

  1. Կարագ – 10 գ
  2. Կաթ (3,2%) – 20 մլ
  3. Ապխտած հնդկահավ – 100 գ
  4. Պիստակ – 5 գ
  5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
  6. Ձվի սպիտակուց – 100 գ
  7. Ձվի դեղնուց – 160 գ
  8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից:
  2. Դեղնուցները հարել կաթի հետ:
  3. Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրի:
  4. Տաք տապակի մեջ լցնել դեղնուցները, դնել ցածր կրակի վրա:
  5. Դեղնուցների վրա զգուշությամբ լցնել սպիտակուցները, ծածկել կափարիչով և եփել ցածր կրակի վրա:
  6. Պատրաստ լինելուց հետո ձվածեղը դնել ափսեի մեջ, զարդարել ապխտած հնդկահավի շերտերով և պիստակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը