Տնական հալած պանիր. նուրբ և ավելի համեղ, քան խանութում է
Advertisement 1000 x 90

Տնական հալած պանիր. նուրբ և ավելի համեղ, քան խանութում է

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 500 գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Աղ – 1 թ/գ
  5. Սոդա – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռը մանրացնել, որպեսզի գնդիկներ չլինեն: Կարելի է հարել բլենդերով:
  2. Այնուհետև ավելացնել ձուն, աղը, սոդան, լավ խառնել և զանգվածը դնել ջրային զանգվածի վրա, լավ խառնել:
  3. Ավելացնել կարագը և 15-20 րոպե տաքացնել, մինչև ամբողջովին հալվի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը