Շոկոլադե պուդինգ, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր
Advertisement 1000 x 90

Շոկոլադե պուդինգ, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր

  1. Կակաո – 3 ճ/գ
  2. Կաթ – 1 լ
  3. Ալյուր – 1 ճ/գ
  4. Օսլա – 2 ճ/գ
  5. Սերուցք – կես բաժակ
  6. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  7. Ձվի դեղնուց – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ խառնել կաթը, սերուցքը, ավելացնել ձվի դեղնուցը, այնուհետև աստիճանաբար լցնել շաքարավազը, օսլան, ալյուրը և կակաոն:
  2. Կաթսան դնել միջին կրակի վրա և 15 րոպե եփել՝ անընդհատ խառնելով:
  3. Երբ զանգվածը սկսի թանձրանալ, վերցնել կրակից:
  4. Պուդինգը լցնել տարաների մեջ, մի քանի ժամ դնել սառնարանը, այնուհետև մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը