Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 500 գ
- Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
- Մեղր – 2-3 ճ/գ
- Բուսայուղ – 2 ճ/գ
- Սխտոր – 3-4 պճեղ
- Սև աղացած պղպեղ
- Աղացած կոճապղպեղ
- Քարրի
Պատրաստման եղանակը
- Կրծքամիսը լվանալ և մասնատել: Աղ, սև պղպեղ և կոճապղպեղ ցանել, վրան քարրի և ճզմած սխտոր քսել, ավելացնել սոյայի սոուս: Թողնել՝ մարինացվի մոտ 1 ժամ: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ավելացնել մեղրը:
- Բուսայուղը և մեղրը տաքացնել, մինչև միասեռ զանգված դառնալը: Կրծքամիսը տապակել բոլոր կողմերից: Տապակելու վերջում վրան քունջութ շաղ տալ, խառնել, մի փոքր էլ տապակել և վերցնել կրակից: Մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը