Ֆալաֆելի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ֆալաֆելի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Սիսեռ – 200 գ
  2. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Սխտոր – 1 պճեղ
  5. Ալյուր – 2 ճ/գ
  6. Քարրի – 1 թ/գ
  7. Քրքում – 1 ճ/գ
  8. Չիլի պղպեղ – 1/4 թ/գ
  9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սիսեռը մեկ գիշեր թրջել: Առավոտյան ջուրը թափել և սիսեռը անցկացնել մսաղացով, այնուհետև աղալ խորանարդաձև կտրատված կարտոֆիլը:
  2. Ստացված զանգվածին ավելացնել մանր կտրատված սոխը, սխտորը, համեմունքները և աղը: Լավ խառնել:
  3. Ոչ մեծ գնդիկներ ձևավորել, շարել տապակին և եփել 40 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը