Հեշտ պատրաստվող և ամենահամեղ կրեմը. կարելի է ուտել գդալով
Advertisement 1000 x 90

Հեշտ պատրաստվող և ամենահամեղ կրեմը. կարելի է ուտել գդալով

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 500 մլ
  2. Վանիլին – 1/2 պատիճ
  3. Դեղնուց – 5 հատ
  4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Վանիլինը դնել կաթի մեջ, ավելացնել շաքարավազի մի մասը, հասցնել եռման:
  2. Մնացած շաքարավազը խառնել դեղուցների հետ:
  3. Կաթի 1/3-ը լցնել դեղնուցների վրա, լավ խառնել: Լցնել մնացած կաթը, խառնել:
  4. Զանգվածը վերադարձնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել 84С-ի, վերցնել կրակից, սառեցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը