Այս սոուսն ամենահասարակ սպագետիին կհաղորդի աստվածային համ
Advertisement 1000 x 90

Այս սոուսն ամենահասարակ սպագետիին կհաղորդի աստվածային համ

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2 ճ/գ
  2. Կաթ – 1 բաժակ
  3. Կարագ – 50 գ
  4. Պանիր – 200 գ
  5. Աղ, սև պղպեղ
  6. Բուսայուղ
  7. Ռեհան, չաման

Պատրաստման եղանակը

  1. Ալյուրը տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի, աստիճանաբար լցնել կաթը, խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը, խառնել:
  2. Ավելացնել համեմունքները, փափուկ կարագը, խառնել:
  3. Տաք վիճակում լցնել սպագետիի վրա և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը