Աղցան, որը պաշտում են իտալուհիները
Advertisement 1000 x 90

Աղցան, որը պաշտում են իտալուհիները

Բաղադրիչներ

  1. Պաստա ֆուզիլի
  2. Ավոկադո
  3. Մաղադանոս
  4. Պարմեզան պանիր
  5. Չորացրած լոլիկ
  6. Բալզամիկ քացախ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պաստան եփել, կտրատել և ավելացնել ֆուզիլիին ավոկադոն, մաղադանոսը և մանր քերած պարմեզան պանիրը:
  2. Մատուցել՝ աղցանին ավելացնելով չորացրած լոլիկներ և բալզամիկ քացախ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը