Մսով պիրոգի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Մսով պիրոգի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 1 բաժակ
  2. Կեֆիր – 1 բաժակ
  3. Աղ – 0.5 թ/գ
  4. Ձու – 2 հատ
  5. Սոդա – 1 թ/գ

Միջուկի համար անհրաժեշտ է՝

  1. Աղացած միս – 300 գ
  2. Սոխ (խորանարդաձև կտրատված) – 2-3 հատ
  3. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կեֆիրը խառնել սոդայի հետ և 5 րոպե թողնել:
  2. Ավելացնել մյուս բաղադրիչները և լավ խառնել:
  3. Խմորի կեսը լցնել կաղապարի մեջ, պատել յուղով և այլուր շաղ տալ:
  4. Այնուհետև լցնել միջուկը և ծածկել մնացած խմորով:
  5. Թխել 40 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
  6. Կարելի է ընտրել ցանկացած այլ միջուկ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը