Համեղ և արագ ընթրիք. պանրով մակարոններ
Advertisement 1000 x 90

Համեղ և արագ ընթրիք. պանրով մակարոններ

Բաղադրիչներ

  1. Մակարոնեղեն – 150 գ
  2. Կաթ – 225 գ
  3. Չեդդեր պանիր – 150 գ
  4. Պարմեզան պանիր – 50 գ
  5. Ալյուր – 30 գ
  6. Կարագ – 25 գ
  7. Աղ, պղպեղ, մշկընկույզ, կարմիր աղացած պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Մակարոնները խաշել:
  2. Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել ալյուրը՝ անընդհատ խառնելով: Աստիճանաբար ավելացնել մի փոքր տաքացրած կաթ՝ անընդհատ խառնելով: Եփել սոուսը՝ մինչև խտանա, համեմել:
  3. Պանիրներն անցկացնել քերիչով և լցնել սոուսի մեջ, խառնել: Այնուհետև սոուսին ավելացնել պատրաստի մակարոնները, խառնել:
  4. Ամբողջ զանգվածը լցնել տապակի մեջ և 10-15 րոպե ուղարկել 220 աստիճան ջեռոցը: Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը