Բաղադրիչներ
կաթ – 200 գր
շաքարավազ – 200 գր
կարագ – 200 գր
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր մթերքենրը կաթսայի մեջ խառնել (ցանկալի է, որ կաթսան խորը լինի, քանի որ ընթացքում զանգվածը ուժեղ փրփրելու է):
Դնել թույլ կրակի վրա և հասցնել եռման աստիճանի։ Երբ զանգվածը սկսի եռալ կրակը բարձրացնել և ուղիղ 10 րոպե եփել։
10 րոպե հետո զանգվածը ջրիկանում է` այդպես էլ պետք է լինի։
Սառելու ընթացքում զանգվածն աստիճանաբար թանձրանում է։
Լցնել ենք ապակե տարայի մեջ և տեղափոխել սառնարան։ Մի քանի ժամ հետո այն ավելի կթանձրանա։