Դասական անգլիական գրոգ
Advertisement 1000 x 90

Դասական անգլիական գրոգ

Բաղադրիչներ

  1. Ջուր – 500 մլ
  2. Ռոմ – 0.75 լ
  3. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
  4. Մեխակ – 21 հատ
  5. Սև աղացած պղպեղ – 0.5 թ/գ
  6. Դարչին – 0.5 թ/գ
  7. Անանուխ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մեծ կաթսայի մեջ ջուր եռացնել: Ավելացնել շաքարավազ, անանուխ և համեմունքներ: Նորից հասցնել եռման, հետո ցածրացնել կրակը և եփել մոտ 15 րոպե:
  2. Վերցնել կրակից, քամել, ավելացնել ռոմը և լավ խառնել: Ծածկել կափարիչով և թողնել՝ թրմվի 15 րոպե: Մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը