Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 300 գ
- Լոլիկի չիր – 100 գ
- Պարմեզան – 50 գ
- Հազարի տերևներ – 150 գ
- Սխտոր – 2 պճեղ
- Աղ, սև պղպեղ
- Ձիթայուղ – 2 ճ/գ
Սոուսի համար՝
- Ձիթայուղ – 50 մլ
- Մանանեխ – 1 թ/գ
- Կիտրոնի հյութ
- Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Աղը, պղպեղը, ճզմած սխտորը և ձեթը լավ խառնել:
- Ստացված զանգվածով պատել հավը և դնել 180 աստիճան ջեռոցը 30-40 րոպե:
- Պատրաստի հավը, լոլիկը, պանիրը և հազարի տերևները կտրատել:
- Սոուսը պատրաստելու համար բոլոր բաղադրիչները խառնել և լցնել աղցանի վրա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը