Գազարից պատրաստված ռաֆայելլո
Advertisement 1000 x 90

Գազարից պատրաստված ռաֆայելլո

Բաղադրիչներ

  1. Գազար – 500 գ
  2. Շաքարավազ – 200 գ
  3. Կոկոսի քերուկ – 300 գ
  4. Կիտրոնի հյութ – մի քանի կաթիլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հում գազարը լվանալ, մաքրել և քերել: Ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնի հյութ և խառնել։
  2. Տապակը տաքացնել և գազարի զանգվածը եփել այնքան, մինչև հեղուկը գոլորշիանա։ Ավելացնել կոկոսի քերուկը և խառնել:
  3. Գազարի զանգվածը սառեցնել և գնդիկներ ձևավորել: Ստացված կոնֆետները թավալել կոկոսի քերուկի մեջ: 2 ժամ դնել սառնարանը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը