Բաղադրիչներ
- Շվեյցարական պանիր – 100 գ
- Միջին փափկության պանիր – 100
- Մակարոն – 2 բաժակ
- Կաթ – 2 բաժակ
- Սոխ – 1/4 հատ
- Կարագ – 4 ճ/գ
- Ալյուր – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Ջեռոցը տաքացնել մինչև 170 աստիճան: Մակարոնը եփել: Կարագը հալեցնել կրակի վրա, ավելացնել ալյուրը և խառնել, մինչև ոսկեգույն դառնալը: Հետևել, որպեսզի գնդիկներ չմնան: Լցնել կաթը, խառնել, հասցնել եռման: Սոուսը պատրաստ է: Պատրաստի մակարոնը կիսել: Մի մասը տեղադրել յուղապատ տապակի մեջ:
- Մակարոնի վրա ավելացնել պանիրը, մանր կտրատված սոխը, աղը և պղպեղը: Ավելացնել մնացած մակարոնը, նորից ավելացնել սոխ և պանիր, աղ և պղպեղ ցանել: Վրան լցնել նախապես պատրաստված սոուսը: Mac and Cheese-ը ծածկել թղթով և դնել ջեռոցը 25 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը