Ամառային լավագույն աղանդերը
Advertisement 1000 x 90

Ամառային լավագույն աղանդերը

Հատապտղային պաղպաղակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  1. Սառեցված հատապտուղներ – 500 գ
  2. Բնական յոգուրտ – 500 մլ
  3. Շաքարավազ – 5 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հատապտուղները, յոգուրտը և շաքարավազը հարել բլենդերով: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Այնուհետև լցնել տարաների մեջ և դնել սառցախցիկը:
  3. Մատուցել՝ զարդարելով թարմ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը