Արագ պատրաստվող աղցան՝ տոնական սեղանի համար
Advertisement 1000 x 90

Արագ պատրաստվող աղցան՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

  1. Խոզապուխտ – 200 գ
  2. Շամպինիոն – 300 գ
  3. Լոլիկ – 300 գ
  4. Ձու – 3 հատ
  5. Սոխ – 150 գ
  6. Մայոնեզ
  7. Աղ, սև պղպեղ
  8. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը և շամպինիոնները մանր կտրատել, խոզապուխտը և լոլիկները կտրատել խորանարդաձև:
  2. Ձվերն անցկացնել քերիչով, սոխը տապակել բուսայուղով:
  3. Ավելացնել սունկը, համեմել աղով և սև պղպեղով, տապակել մոտ 10 րոպե:
  4. Սառեցնել, խառնել բոլոր բաղադրիչները, մայոնեզ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը