Ամենաարագ պատրաստվող նախաճաշը՝ կաթնաշոռով
Advertisement 1000 x 90

Ամենաարագ պատրաստվող նախաճաշը՝ կաթնաշոռով

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 150 գ
  2. Ձու – 3 հատ
  3. Կարագ – 150 գ
  4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  5. Ալյուր – 1 բաժակ
  6. Փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը և շաքարավազը հարել:
  2. Ավելացնել հալեցրած կարագը և կաթնաշոռը, մանրակրկիտ խառնել:
  3. Ստացված զանգվածի մեջ լցնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:
  4. Կեքսի ամանները պատել կարագով և լցնել խմորը:
  5. Թխել մոտ 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը