Առանց շաքարավազի. պատրաստում ենք ֆրանսիական լավագույն նախաճաշը
Advertisement 1000 x 90

Առանց շաքարավազի. պատրաստում ենք ֆրանսիական լավագույն նախաճաշը

Բաղադրիչներ

  1. Թոստի հաց – 4 հատ
  2. Ձու – 2 հատ
  3. Կաթ – 150 մլ
  4. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  5. Դարչին
  6. Հապալաս

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել կաթով։ Պատրաստի խառնուրդը սառեցնել և մեջը թավալել թոստի հացերը:
  2. Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, թոստերը երկու կողմից տապակել միջին կրակի վրա:
  3. Մատուցելիս թոստերի վրա դարչին շաղ տալ, ըստ ցանկության՝ զարդարել հապալասով և վրան լցնել սիրելի օշարակը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը