Բաղադրիչներ
- Շերտավոր խմոր (https://168.am/2018/11/08/1037953.html)
- Կիսաապխտած երշիկ – 150 գ
- Բուլղարական պղպեղ – 1/2 հատ
- Լոլիկ – 1 հատ
- Պանիր – 100 գ
- Սոխ – 1 հատ
- Սխտոր
- Կետչուպ – 1 թ/գ
- Մայոնեզ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Բոլոր բաղադրիչները խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել մայոնեզը և կետչուպը, խառնել:
- Սառեցված խմորը գրտնակել և եզրերից փոքր կտրվածքներ անել:
- Կենտրոնում դնել միջուկից, ծածկել խմորով՝ հյուսելով խմորի շերտերը:
- Վրան հարած ձու քսել և 20 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը