Պիցցա՝ շերտավոր խմորով. ավելի համեղը չեք փորձել
Advertisement 1000 x 90

Պիցցա՝ շերտավոր խմորով. ավելի համեղը չեք փորձել

Բաղադրիչներ

  1. Շերտավոր խմոր (https://168.am/2018/11/08/1037953.html)
  2. Կիսաապխտած երշիկ – 150 գ
  3. Բուլղարական պղպեղ – 1/2 հատ
  4. Լոլիկ – 1 հատ
  5. Պանիր – 100 գ
  6. Սոխ – 1 հատ
  7. Սխտոր
  8. Կետչուպ – 1 թ/գ
  9. Մայոնեզ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բոլոր բաղադրիչները խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել մայոնեզը և կետչուպը, խառնել:
  2. Սառեցված խմորը գրտնակել և եզրերից փոքր կտրվածքներ անել:
  3. Կենտրոնում դնել միջուկից, ծածկել խմորով՝ հյուսելով խմորի շերտերը:
  4. Վրան հարած ձու քսել և 20 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը