Բանջարեղենային տոն. ճիշտ ընթրիք՝ առողջ մարմնի համար
Advertisement 1000 x 90

Բանջարեղենային տոն. ճիշտ ընթրիք՝ առողջ մարմնի համար

Բաղադրիչներ

  1. Բրյուսելյան կաղամբ – 60 գ
  2. Ծնեբեկ – 50 գ
  3. Բրոկկոլի – 80 գ
  4. Ծաղկակաղամբ – 100 գ
  5. Ոլոռ – 40 գ
  6. Դդում – 27 գ
  7. Գազար – 27 գ
  8. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ
  9. Կարագ – 10 գ
  10. Ծովի աղ – 3 գ
  11. Սխտորի յուղ – 3 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բոլոր բաղադրիչները կիսաեփ անել:
  2. Ձիթայուղը և կարագը տաքացնել, ավելացնել բանջարեղենը, տապակել:
  3. Պատրաստի բանջարեղենը դնել ափսեի մեջ, ցողել սխտորի յուղով և համեմել ծովի աղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը