Դանիլովսկու շուկայի զարգացման տնօրեն Օլգա Կուկոբայի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
- Պաստա (պեննե կամ ֆուսիլի) – 2 չափաբաժին
- Ռիկոտա – 1 բաժակ
- Ձիթապտղի յուղ
- Պարմեզան – 200 գ
- Կիտրոն – 1-2 հատ
- Աղ, կարմիր և սև պղպեղներ
- Թարմ ռեհան
Պատրաստման եղանակը
- Պարմեզանը և կիտրոնի կեղևը մանր քերիչով քերել։
- Պարմեզանը, ռիկոտան, ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի կեղևը և հյութը խառնել:
- Պաստան եփել al dente աստիճանի, ջուրը չթափել:
- Պատրաստի սոուսը լցնել պաստայի վրա, խառնել: Ավելացնել մեկ բաժակ պաստայի ջուր:
- Ըստ ցանկության՝ համեմել աղով և պղպեղներով: Վրան քերած պարմեզան շաղ տալ, զարդարել թարմ ռեհանի տերևով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը