Աղցան, որն իզուր չէ կոչվում «Նարնջագույն դրախտ»
Advertisement 1000 x 90

Աղցան, որն իզուր չէ կոչվում «Նարնջագույն դրախտ»

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 300 գ
  2. Եփած ձու – 2 հատ
  3. Թթվասեր – 3 ճ/գ
  4. Սխտոր – 2 պճեղ
  5. Աղ, սև պղպեղ
  6. Կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:
  2. Խաշած ձվերը կտրատել և ավելացնել դդումին, համեմել աղով և պղպեղով:
  3. Սոուսի համար թթվասերին ավելացնել ճզմած սխտոր, խառնել և ավելացնել աղցանին:
  4. Մատուցելիս զարդարել կանաչ սոխով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը