Արտասովոր կրեմ-ապուր, որն արժե փորձել
Advertisement 1000 x 90

Արտասովոր կրեմ-ապուր, որն արժե փորձել

Բաղադրիչներ

  1. Ոլոռ – 250 գ
  2. Բեկոն – 70 գ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Գազար – 1 հատ
  5. Սխտոր – 1 պճեղ
  6. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
  7. Արգանակ – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:
  2. Ոլոռը, բանջարեղենը և բեկոնը լցնել արգանակով լի կաթսայի մեջ, եփել 60 րոպե:
  3. Եփելուց հետո հարել բլենդերով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը