Լավագույն բաղադրատոմսը. բարակ խմորով պիցցա
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն բաղադրատոմսը. բարակ խմորով պիցցա

Բաղադրիչներ

  1. Ջուր – 250 մլ
  2. Ալյուր (բաժակը՝ 500 մլ) – 1.5 բաժակ
  3. Չոր խմորիչ – 1 թ/գ
  4. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
  5. Աղ – 1 լ/գ
  6. Ձիթապտղի յուղ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Տաք ջրի մեջ լուծել շաքարավազը և խմորիչը, թողնել 10-15 րոպե:
  2. Ալյուրը և աղը խառնել:
  3. Լցնել թթխմորը և ավելացնել ձիթայուղը:
  4. Փափուկ խմոր հունցել:
  5. Թողնել խմորը հանգստանա մոտ 30 րոպե:
  6. Պատրաստի խմորը բաժանել 3 մասի:
  7. Նրբորեն գրտնակել, պատել ձիթայուղով, ավելացնել միջուկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը