Եթե ձեր ընտանիքը սիրում է պաստա, ապա այս բաղադրատոմսը կդառնա ամենասիրելին
Advertisement 1000 x 90

Եթե ձեր ընտանիքը սիրում է պաստա, ապա այս բաղադրատոմսը կդառնա ամենասիրելին

Բաղադրիչներ

  1. Սպագետի – 160 գ
  2. Դդում – 300 գ
  3. Լոլիկ – 500 գ
  4. Կոճապղպեղի արմատ – 2 սմ
  5. Սխտոր – 1 պճեղ
  6. Մաղադանոս
  7. Ձիթապտղի յուղ
  8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը մաքրել և մանր կտրատել:
  2. Սխտորը մանր կտրատել և տապակել ձիթայուղով: Ավելացնել դդումը և տապակել:
  3. Լոլիկների կեղևը մաքրել, կտրատել և ավելացնել դդմին:
  4. Բանջարեղենը շոգեխաշել՝ անընդհատ խառնելով: Թանձրանալուց հետո ավելացնել քերած կոճապղպեղը, մաղադանոսը, աղը և պղպեղը:
  5. Պաստան եփել, խառնել սոուսի հետ, մատուցելիս շաղ տալ քերած պարմեզան պանիր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը