Բաղադրիչներ
- Քրեքեր – 280 գ
- Կարագ – 5 ճ/գ
- Նութելա – 1 բանկա
- Պնդուկ – 3/4 բաժակ
- Սերուցքային պանիր – 450 գ
- Շաքարավազ – 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Քրեքերը և 1 ճ/գ նութելան հարել բլենդերով: Ավելացնել 3 ճ/գ պնդուկ և շարունակել հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և հարթեցնել: Դնել սառնարանը:
- Կարագը և շաքարավազը հարել, ավելացնել նութելան, շարունակել հարել:
- Սառեցված հիմքի վրա լցնել նութելայով զանգվածը, զարդարել մանրացված պնդուկով: Դնել սառնարանը 4 ժամ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը