Անտարբեր անցնել չեք կարողանա. չիզքեյք՝ նութելայով
Advertisement 1000 x 90

Անտարբեր անցնել չեք կարողանա. չիզքեյք՝ նութելայով

Բաղադրիչներ

  1. Քրեքեր – 280 գ
  2. Կարագ – 5 ճ/գ
  3. Նութելա – 1 բանկա
  4. Պնդուկ – 3/4 բաժակ
  5. Սերուցքային պանիր – 450 գ
  6. Շաքարավազ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Քրեքերը և 1 ճ/գ նութելան հարել բլենդերով: Ավելացնել 3 ճ/գ պնդուկ և շարունակել հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և հարթեցնել: Դնել սառնարանը:
  2. Կարագը և շաքարավազը հարել, ավելացնել նութելան, շարունակել հարել:
  3. Սառեցված հիմքի վրա լցնել նութելայով զանգվածը, զարդարել մանրացված պնդուկով: Դնել սառնարանը 4 ժամ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը