Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ
Advertisement 1000 x 90

Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ

Բաղադրությունը

կաղամբ 300-500գր

սոխ – 1 գլուխ

գազար 2-3 հատ

լոլիկի հյութ- 150մլ

բրնձ – 200գր

ձեթ -100մլ

մաղադանոս, աղ, կանաչ սոխ – 2-3 հատ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ:

Ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը:

Այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները:

Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը:

Անհրաժեշտության դեպքում ջուր ավելացնել:

Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել:

Բարի Ախորժակ: