Բաղադրությունը
կաղամբ 300-500գր
սոխ – 1 գլուխ
գազար 2-3 հատ
լոլիկի հյութ- 150մլ
բրնձ – 200գր
ձեթ -100մլ
մաղադանոս, աղ, կանաչ սոխ – 2-3 հատ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ:
Ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը:
Այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները:
Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը:
Անհրաժեշտության դեպքում ջուր ավելացնել:
Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել:
Բարի Ախորժակ: