Բաղադրությունը
2 պճեղ սխտոր
3 թգ. մաղադանոս
1 թգ. մանրացրած դափնու տերև
1 թգ. օրեգանո
կես թգ. կարմիր կծու պղպեղ
2 պտղունց սև պղպեղ
2 թգ. եռացած ջուր
1. 5 թգ. քացախ
1 ճգ. ձեթ, աղ
Պատրաստման եղանակը
Մաղադանոսը մանրացնել:
Սխտորը ամենամանր քերիչով անկացնել:
Ավելացնել օրեգանոն, դափնու տերևը, կարմիր կծու, սև պղպեղներըը և աղը ըստ ճաշակի:
Լավ խառնել, ավելացնել եռացած ջուրը և այդպես թողնել 5 րոպե:
Վերջում ավելացնել քացախը, ձեթը և դնել, որ սառչի:
Սառչելուց 15 րոպե հետո կարող եք հյուրասիրել: