Բաղադրատոմսը` Սահակյան Քրիստինեի կողմից: Բաղադրամասեր` 200 գ կաթնաշոռ, 50 գ կանաչ սոխ, 2 ատամիկ սխտոր, 100 գ ընկույզ, աղ:
Պատրաստման եղանակը
Ստացված կաթնաշոռային զանգվածից ընկույզի չափի գնդիկներ պատրաստել: Յուրաքանչյուր գնդիկ թաթախել ծեծած ընկույզի, ապա քերաց պանրի, հետո մանր կտրտած սամիթի, աղի և կարմիր պղպեղի մեջ՝, առանձին-առանձին, ռաֆայելոի տեսք տալ, գեղեցիկ ձևավորել ու մատուցել:
xohanoc.am