Բատոն հացը պանրով և սխտորով
Advertisement 1000 x 90

Բատոն հացը պանրով և սխտորով

Բաղադրությունը

1 հատ բատոն հաց

100 գր. պանիր

100 գր. փափկեցված կարագ

2 պճեղ սխտոր

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը քերիչով անցկացնել, ավելացնել ճզմած սխտորը, կտրատված մաղադանոսը և փափկեցված կարագը:

Այս ամենը լավ խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:

Վերցնել բատոն հացը և 2 սմ. հեռավորության վրա կտրատել, բայց ոչ մինչը վերջ:

Այդ բաց հատվածներում առատորեն լցնել միջուկը:

Այնուհետև փաթաթել ֆոլգայի մեջ և եփել ջեռոցում 20 րոպե, 180 աստիճան ջերմաստիճանում:

Այնուհետև վրայից հանել ֆոլգան և կրկին դնել ջեռոցում 3-5 րոպե:

Բարի ախորժակ: