Հնդկաձավարի ալյուրը՝ նիհարելու համար. տարիներով փորձված բաղադրատոմս
Advertisement 1000 x 90

Հնդկաձավարի ալյուրը՝ նիհարելու համար. տարիներով փորձված բաղադրատոմս

Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ կառուցվածքը պահպանելու համար հարկավոր է ժամանակ առ ժամանակ օրգանիզմը մաքրել հնդակաձավարի ալյուրի օգնությամբ։ Ըմպելիքը բավական համեղ է ստացվում և պատրաստվում է հնկաձավարի ալյուրից, որը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի։

Մաքրում է անոթները և նվազեցնում արյան մեջ շաքարի մակարդակը։

Արագացնում է և կարգավորում նյութափոխանակությունը։

Կարգավորում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։

Օրգանիզմից դուրս է բերում շլակներն ու տոքսինները։

Ամրացնում է նյարդային համակարգը։

Բաղադրիչներ

1 ճաշի գդալ հնդկաձավար

1 բաժակ անյուղ կեֆիր։

Պատրաստման եղանակը.

Հարկավոր է մանրացնել հնդկաձավարն այնքան, մինչև ստանաք ալյուր։

Ալյուրի վրա կեֆիր լցրեք, լավ խառնեք, դրեք սառնարանում։

Այս խառնուրդը հարկավոր է օգտագործել նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ` 14 օրվա ընթացքում։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը