Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ կառուցվածքը պահպանելու համար հարկավոր է ժամանակ առ ժամանակ օրգանիզմը մաքրել հնդակաձավարի ալյուրի օգնությամբ։ Ըմպելիքը բավական համեղ է ստացվում և պատրաստվում է հնկաձավարի ալյուրից, որը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի։
Մաքրում է անոթները և նվազեցնում արյան մեջ շաքարի մակարդակը։
Արագացնում է և կարգավորում նյութափոխանակությունը։
Կարգավորում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
Օրգանիզմից դուրս է բերում շլակներն ու տոքսինները։
Ամրացնում է նյարդային համակարգը։
Բաղադրիչներ
1 ճաշի գդալ հնդկաձավար
1 բաժակ անյուղ կեֆիր։
Պատրաստման եղանակը.
Հարկավոր է մանրացնել հնդկաձավարն այնքան, մինչև ստանաք ալյուր։
Ալյուրի վրա կեֆիր լցրեք, լավ խառնեք, դրեք սառնարանում։
Այս խառնուրդը հարկավոր է օգտագործել նախաճաշելուց 30 րոպե առաջ` 14 օրվա ընթացքում։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը