Բաղադրությունը
մանանեխ – 1/2 թ գ
դեղնուց – 2 հատ
քարրի – 2 թ գ
կետչուպ – 1-2 ճգ
կիտրոնի հյութ – թ գ
մաղադանոս կտրատված – 1 ճգ
արևածաղկի ձեթ 200 մլ
կաթնաշոռ – 2 ճգ
Պատրաստման եղանակը
Դեղնուցները աղով, մանանեխով և կիտրոնի հյութով տրորել:
Կաթիլ կաթիլ ավելացնել ձեթը և միաժամանակ խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
Ստացվում է մայոնեզային սոուս:
Սրան ավելացնել կաթնաշոռը, քարրին և կետչուպը, լավ խառնել:
Համեմել աղ պղպեղ կանաչիով: