Կարտոֆիլը ջեռոցում
Advertisement 1000 x 90

Կարտոֆիլը ջեռոցում

Բաղադրիչները

կարտոֆիլ 1 կգ

կարագ 100 գրամ

պանիր 100 գրամ

թթվասեր 2 ճաշի գդալ

սխտոր 2 պճեղ

աղ, սև պղպեղ

սամիթ

Ինչպես պատրաստել

Կարտոֆիլը լավ լվանալ և կեղևով խաշել:

Խաշվելուն պես կարտոֆիլները առանց կեղևը մաքրելու երկայնակի կտրել, վրան քսել սոուսը և շարել ձեթ քսած տապակի մեջ:

Եփել 250 աստիճանով 10-15 րոպե, մինչև կարմրի:

Սոուս

Փափկած կարագին ավելացնել քերած պանիր, թթվասեր, սխտոր, աղ, պղպեղ, կտրատած սամիթ: