Կիվիի մուրաբա. հաճույք պատճառեք ձեզ էկզոտիկ քաղցրեղենով
Advertisement 1000 x 90

Կիվիի մուրաբա. հաճույք պատճառեք ձեզ էկզոտիկ քաղցրեղենով

Առաջարկում ենք պատրաստել բավականին էկզոտիկ քաղցրեղեն. զմրուխտագույն մուրաբա կիվիից և բանանից: Այն ստացվում է ոչ միայն շատ համեղ, այլ ունի նաև արտասովոր զմրուխտե գույն:

Մուրաբա կիվիից և բանանից

Բաղադրիչներ

Կիվի – 5 հատ

Բանան – 1 հատ

Ժելատին – 1 թ/գ

Շաքարավազ – 220 գ

Կիտրոն – 0.5 հատ

Պատրաստման եղանակը

Մանր կտորների վերածել կիվին և բանանը:

Կտրատված մրգերը մի փոքր տրորել:

Հետո դրանց վրա ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը և կիտրոնի հյութը:

Խառնուրդը դնել կրակի վրա և եփել մոտ 7 րոպե:

Լցնել մուրաբան բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը