Բաղադրիչներ
- Սև սուրճի 3 տեսակ – յուրաքանչյուրից՝ 1/2 թ/գ
- Սև սուրճ
- Խտացրած կաթ – 1 բանկա
- Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
- Սառույց
Պատրաստման եղանակը
- Եփել թեյը. վերցնել փոքրիկ կաթսա և մեջը լցնել 1/2 լ ջուր: Ավելացնել 3 տեսակի թեյերը և 5 րոպե եռացնել:
- Զուգահեռաբար եփել թույլ սուրճը:
- Այնուհետև թեյին ավելացնել շաքարավազը (ըստ ճաշակի) և խտացրած կաթը:
- Վերջնական տեսքի բերելու համար բաժակի մեջ ավելացնել կաթնային թեյը, վրան լցնել սուրճը և սառույցը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը