«Միշտ սիրել եմ կանաչ թեյը իսկ երեկվանից ավելի շատ սկսեցի սիրել, որովհետև պարզեցինք, որ իրա բաղադրիչներից մեկը մեր վիրուսին ճնշում է շատ ավելի լավ, քան մեր հայտնաբերած բոլոր մյուս նյութերը», – ֆեյսբուքյան էջում գրել է կենսաբան Հովակիմ Զաքարյանը:
«Միշտ սիրել եմ կանաչ թեյը իսկ երեկվանից ավելի շատ սկսեցի սիրել, որովհետև պարզեցինք, որ իրա բաղադրիչներից մեկը մեր վիրուսին ճնշում է շատ ավելի լավ, քան մեր հայտնաբերած բոլոր մյուս նյութերը», – ֆեյսբուքյան էջում գրել է կենսաբան Հովակիմ Զաքարյանը: