Քունջութի օտակար հատկանիշների մասին շատերը գիտեն: Իսկ ահա քունջութի յուղով բերանը ողողելու սովորությունը մեզ է հասել այուրվեդից: Ըստ fithacker.ru կայքի՝ այն լավացնում է առողջությունը, օրգանիզմը մաքրում է տոքսիններից և ամրացնում է իմունիտետը:
Այս գործողության համար ձեզ անհրաժեշտ է չզտված քունջութի յուղ կամ կոկոսի յուղ:
Գործողությունը
1թ/գ յուղով առավոտյան դատարկ ստամոքսին ողողեք բերանը 15-20 րոպե: Գործողությունը կարող է տհաճ թվալ: Կարող եք սկսել մի քանի րոպեից՝ հասնելով 20 րոպեի: Բերանը ողողեք և յուղը թափեք, ոչ մի դեպքում չի կարելի յուղը կուլ տալ, քանի որ այդ յուղն իր մեջ է կուտակում օրգանիզմի բոլոր տոքսիններն ու մանրէները: Վերջում բերանը ողողեք գոլ ջրով, ապա լվացեք ատամները:
Նմանատիպ ողողումներ կարելի է կատարել ամեն օր, որոշ մարդիկ այն կատարում են օրական 3 անգամ:
Օգտակար հատկանիշները
- Ողողումն օգնում է ամրացնել բերանի խոռոչի առողջությունը
- Պայքարում է էկզեմայի, ակնեի և մաշկային այլ հիվանդությունների դեմ
- Այս ճանապարհով կանխարգելում եք բրոնխիտն ու հայմորիտը
- Կանցկացնեք անքնությունը, գլխացավերն ու միգրենը
- Կլավացնեք նյութափոխանակությունն ու իմունային համակարգը:
Մանրամասն՝ տեսանյութում
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը