Լոգանքի համար նախատեսված ավելների տեսակները և օգտակար հատկությունները (լուսանկարներ)
Advertisement 1000 x 90

Լոգանքի համար նախատեսված ավելների տեսակները և օգտակար հատկությունները

Լոգանքի համար նախատեսված ավելները, բոլորն էլ օգտակար են, սակայն յուրաքանչյուրը ունի իր դերն ու նշանակությունը:

Ամենալավ ավելը, անկախ ինչից է, թարմ ավելն է: Այն հարուստ է եթերային յուղերով, ֆոտոնցիդով և այլ կենսաբանական ակտիվ նյութերով:

Կեչու (береза) ավել: Լավ տաքացնող է, մերսող: Անփոխարինելի է մկանային ցավերի ժամանակ, հոդացավերի ժամանակ:

Կաղնու (дуб) ավել: Հանգստացնող է, հակաբորբոքային: Օգտակար է ծանր մտավոր աշխատանք անողների համար: Օգտակար է նաև յուղոտ մաշկ ունեցողների համար:

Էվկալիպտի ավել: Բուրավետ է, հանգստացնող:

venik1

Գիհու (можжевельник) ավել: Օգնում է արյան շրջանառությանը: Բակտերիալ հատկություններով՝ անգերազանցելի է:

Եղինջի ավել: Հրաշալի օգնում է ռադիկուլիտի ժամանակ, հոդացավերի ժամանակ:

Մեղվամուշկի (пижмовый) ավել: Օգնում է երիկամների և միզապարկի քրոնիկ հիվանդներին:

Օշինդրի (полынь) ավել: Շատ բուրավետ է, օգնում է շնչառությանը:

Սնձի (рябиновый) ավել: Օդը մաքրում է վատ հոտերից, բուժում է մկանները:

Լորենու (липа) ավել: Ջերմիջեցնող է, օգնում է բրոնխիտի ժամանակ: Ունի միզամուղ հատկություն:

tayni-mirozdaniya.ru

Հրապարակման պատրաստեց Պողոս Վարժապետյանը