Կաթնային թարմացնող կոկտեյլ՝ պաղպաղակով և ելակով
Advertisement 1000 x 90

Կաթնային թարմացնող կոկտեյլ՝ պաղպաղակով և ելակով

Բաղադրիչներ

  1. Ելակ – 100 գ
  2. Բանան – 1 հատ
  3. Պաղպաղակ – 100 գ
  4. Կաթ – 300 մլ
  5. Հարած սերուցք

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանանը մաքրել, ելակները կտրատել:
  2. Բանանը, ելակը և պաղպաղակը հարել բլենդերով:
  3. Այնուհետև լցնել կաթը և կրկին հարել:
  4. Կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և զարդարել հարած սերուցքով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը