Թթվասերով բլիթներ՝ տատիկի բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Թթվասերով բլիթներ՝ տատիկի բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 3 բաժակ
  2. Թթվասեր – 1 բաժակ
  3. Շաքարավազ – 0.75 բաժակ
  4. Սոդա – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ:
  2. Ալյուրը և սոդան ավելացնել թթվասերին:
  3. Փափուկ խմոր հունցել:
  4. Խմորը գրտնակել 0.5 սմ հաստությամբ և օղակներ կտրատել:
  5. Խմորները շարել յուղապատ տապակին:
  6. Թխել 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը