Լավագույն նախաճաշը, որը կավարտվի հաշված րոպեների ընթացքում
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն նախաճաշը, որը կավարտվի հաշված րոպեների ընթացքում

Բաղադրիչներ

  1. Լավաշ – 1 հատ
  2. Ձու (երկուսը՝ հում, երկուսը՝ խաշած) – 4 հատ
  3. Պանիր – 100 գ
  4. Թթվասեր – 2 ճ/գ
  5. Կաթ – 6 ճ/գ
  6. Կանաչ սոխ՝ ըստ ցանկության
  7. Սամիթ
  8. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խաշած ձուն և պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մանր կտրատված կանաչին:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել թթվասերը, լավ խառնել:
  3. Լավաշն ուղղանկյունների կտրատել:
  4. Լավաշի մի ծայրին լցնել ստացված զանգվածից և փաթաթել:
  5. Լավաշով ձողիկները թավալել ձվի և կաթի խառնուրդի մեջ և տապակել բուսայուղով:
  6. Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը