Ինչպես պատրաստել իսկապես փարթամ ձվածեղ
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես պատրաստել իսկապես փարթամ ձվածեղ

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 6 հատ
  2. Կաթ – 250 մլ
  3. Աղ
  4. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան, տապակը պատել կարագով:
  2. Ձվերը հարել, մի փոքր աղ ավելացնել: Շատ հարել պետք չէ, այլապես ձվածեղը եփման ընթացքում կբարձրանա, այնուհետև՝ կիջնի:
  3. Ձվերին ավելացնել կաթը, խառնել: Զանգվածը լցնել տապակի մեջ, եփել 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը