Բաղադրիչներ
Խմորի համար՝
- Փափուկ մարգարին – 150 գ
- Թթվասեր – 230 գ
- Ալյուր – 2 բաժակ
Կրեմի համար՝
- Եփած խտացրած կաթ – 1 բանկա
- Կարագ – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
- Խմորի համար բոլոր բաղադրիչները խառնել, խմոր հունցել:
- Ստացված զանգվածը բաժանել 6 մասի:
- Թխել 180-200 աստիճան ջեռոցում:
- Կրեմի համար բոլոր բաղադրիչները հարել:
- Տորթի սառած շերտերը պատել կրեմով, վրան շոկոլադե ջնարակ լցնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը