Պանրով և խոզապուխտով սենդվիչներ՝ ինչպես սրճարաններում
Advertisement 1000 x 90

Պանրով և խոզապուխտով սենդվիչներ՝ ինչպես սրճարաններում

Բաղադրիչներ

  1. Տոստի հաց – 2 հատ
  2. Պանիր – 2 կտոր
  3. Խոզապուխտ – 2 կտոր
  4. Մանանեխ – 1 թ/գ
  5. Մայոնեզ – 1 թ/գ
  6. Ձու – 1 հատ
  7. Կաթ – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացի կտորներից մեկի վրա մայոնեզ տարածել, մյունի վրա՝ մանանեխ:
  2. Յուրաքանչյուրի վրա դնել պանրի և խոզապուխտի մեկական շերտ, հացի կտորները միացնել:
  3. Ձուն հարել կաթի հետ:
  4. Հացը թաթախել ձվային զանգվածի մեջ:
  5. Տապակել՝ մինչև ոսկեգունելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը