Ինչը կարող է ավելի լավ լինել, քան պաստան՝ սնկով և հավի մսով
Advertisement 1000 x 90

Ինչը կարող է ավելի լավ լինել, քան պաստան՝ սնկով և հավի մսով

Բաղադրիչներ

  1. Սպագետի – 300 գ
  2. Հավի կրծքամիս – 300 գ
  3. Շամպինիոն – 200 գ
  4. Սերուցք – 250 մլ
  5. Սոխ – 1 գլուխ
  6. Մաղադանոս – 1 ճյուղ
  7. Բուսական յուղ – 2 թ/գ
  8. Պինդ պանիր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել և բուսայուղով տապակել կիսաօղակաձև կտրատված սոխի հետ:
  2. Շամպիոնիոնները խոշոր կտորների վերածել և տապակել հավի հետ 5-7 րոպե, ավելացնել կտրատված կանաչին:
  3. Լցնել սերուցքը և ըստ ցանկության ավելացնել համեմունքներ:
  4. Պաստան եփել:
  5. Երբ պատրաստ լինի սպագետին, լցնել մսային զանգվածի վրա և տապակը վերցնել կրակից:
  6. Ըստ ցանկության՝ վրան քերած պանիր ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը