Բաղադրիչներ
- Սպագետի – 300 գ
- Հավի կրծքամիս – 300 գ
- Շամպինիոն – 200 գ
- Սերուցք – 250 մլ
- Սոխ – 1 գլուխ
- Մաղադանոս – 1 ճյուղ
- Բուսական յուղ – 2 թ/գ
- Պինդ պանիր՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել և բուսայուղով տապակել կիսաօղակաձև կտրատված սոխի հետ:
- Շամպիոնիոնները խոշոր կտորների վերածել և տապակել հավի հետ 5-7 րոպե, ավելացնել կտրատված կանաչին:
- Լցնել սերուցքը և ըստ ցանկության ավելացնել համեմունքներ:
- Պաստան եփել:
- Երբ պատրաստ լինի սպագետին, լցնել մսային զանգվածի վրա և տապակը վերցնել կրակից:
- Ըստ ցանկության՝ վրան քերած պանիր ավելացնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը