Այսօր ես ձեզ առաջարկում եմ հիանալի և պարզ կարկանդակի տարբերակ՝ պանրի միջուկով:
Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակը, որը կարելի է պատրաստել լցոնի լայն տեսականիով, բացի այդ, այն հիանալի համադրվում է մի շարք ուտելիքների հետ:
Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կարտոֆիլ 500 գր
_Ձու 1 հատ
_Կարագ 25 գր
_Պանիր 50 գր
_Չորահացի փշրանքներ՝ ըստ ճաշակի
_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Կարտոֆիլը եփել աղած ջրի մեջ և տրորել ձվի և կարագի հետ: Գիտեմ, որ շատերը կարտոֆիլը եփում են հենց կեղևով, իսկ հետո աղում մսաղացով: Հետևաբար, արեք այնպես, ինչպես ձեզ դուր է գալիս:
_Սառեցնել զանգվածը և խառնել ալյուրի կամ օսլայի հետ:
_Վերցնել պանիրը՝ ինչքան և ինչպես ձեզ դուր է գալիս: Կտրել այն ձողերով:
_Ձևավորել կարկանդակը՝ ներսում մի կտոր պանիր դնել և լավ թաթախել բոլոր կողմերից, չորահացի փշրանքների մեջ:
Հուշում. Որպեսզի զանգվածը չկպչի ձեր ձեռքերին, խոնավացրեք դրանք ջրով:
_Տապակել կարկանդակները մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից՝ թույլ կրակի վրա:
Ես մատուցում եմ նման փափուկ և անուշաբույր կարկանդակները սխտորով և թարմ կանաչիներով՝ թթվասերային կամ այլ սոուսներով, դրանք համեղ են նաև աղցաններով, խոզի կամ տավարի մսով ուտեստների հետ:
Բարի ախորժակ:
Առավել շատ համեղ և հետաքրքիր բաղադրատոմսեր կգտնեք այստեղ՝ Baxadratomser.am կայքում