Sovkusom.ru-ն գրում է, որ կաղամբը մեծ քանակով վիտամիններ ու հանքանյութեր է պարունակում։ Կաղամբի հյութ կարող եք օգտագործել ամեն օր։ Կաղամբին կարող եք նռան, կիտրոնի հյութ ավելացնել, մի քանի հատապտուղ, մեղր, աղացած կարմիր պղպեղ։ Արդյունքում՝ կստանաք ըմպելիքը, որը պարունակում է.
երկաթ
յոդ
նատրիում
ազոտ
կալցիում
մագնեզիում
կալիում
ֆոսֆոր
ֆտոր
մանգան։
Կաղամբի հյութը կարող է օգտակար լինել մի խումբ հիվանդությունների դեմ պայքարում։
Օգնում է խոցի դեմ պայքարում։ Կաղամբը միացություններ է պարունակում, որոնք կարող են օգնել վերականգնել լորձաթաղանթը՝ պաշտպանելով որովայնն ու նյութափոխանակության համակարգը։
Օգնում է նիհարել։ Կաղամբը խորհուրդ է տրվում նրանց, ովքեր պայքարում են ավելորդ կիլոգրամների դեմ և ցանկանում են գեղեցիկ կազմվածք ունենալ։ Դրանով կարող եք փոխարինել մեծ կալորիականություն ունեցող ըմպելիքը։
Իջեցնում է վատ խոլեստերինի մակարդակը։ Կաղամբից ու բրոկոլիից պատրաստված ըմպելիքն օգնում է իջեցնել արյան մեջ վատ խոլեստերինի մակարդակը։
Լավացնում է մաշկի վիճակը։ Կաղամբը հարուստ է վիտամին C-ով, ինչի արդյունքում դառնում է հրաշալի միջոց մաշկի համար։
Ինչպես պատրաստել կաղամբով հյութ
1. Եռացրեք 430 մլ ջուր։ Թողեք սառչի և հասնի սենյակային ջերմաստիճանի։
670 գրամ կաղամբը մանրացրեք բլենդերում՝ ավելացնելով ջուրը։
24 ժամ թողեք սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը