Իմբիրով և սխտորով պաստա․ կօգնի մրսածության դեպքում
Advertisement 1000 x 90

Իմբիրով և սխտորով պաստա․ կօգնի մրսածության դեպքում

Իմբիրով և սխտորով պաստան հնդկական խոհանոցի ամենատարածված սոուսներից է, որն օգտագործվում է մի խումբ կերակրատեսակների պատրաստման ընթացքում։ Fithacker.ru-ն գրում է, որ այս պաստան օգնում է նաև պայքարել մրսածության դեմ։

Բաղադրիչներ

  • կես բաժակ մաքրած սխտոր
  • կես բաժակ մաքրած և մանրացրած իմբիր
  • 1-2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ
  • Կես թեյի գդալ աղ։

Պատրաստման եղանակը։ Մաքրեք սխտորն ու իմբիրը մանրացրեք։ Կարող եք նաև անցկացնել քերիչով։ Յուղն ու աղը խառնեք, ստացեք միասեռ զանգված, ավելացրեք իմբիրն ու սխտորը։

Կերակուրներին ավելացնում են 1 թեյի գդալ պաստա։ Պաստան մոտ 20 վայրկյան տապակեք, ավելացրեք կերակրատեսակի բաղադրիչները։

Սառը կերակուրներին կարող եք 1 թեյի գդալ պաստա ավելացնել։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը